Client: Multivac UK

Multivac UK approached us with the idea to completely re-fresh their headquarters in Swindon. The existing premise was very tired, outdated and not very efficient in its layout & useability.

Multivac UK wanted to create a site that maximised the building’s full potential and created a space welcoming to clients and their staff, in December 2016 we were able to handover this new look to them and the results speak for themselves.

A New main entrance with draught lobby intersects the linear elevation & coupled with the new cladding on the principal elevations it really lifts what was a tired looking frontage.

The bright new reception area with a glass wall directly onto their factory showroom provides the perfect solution to display Multivac’s award winning products.

Keeping the building elements neutral allows colour and life to be brought by the use of furniture and artwork. This keeps any style changes simple and cost effective without any building works when fashions change.

Meetings and relaxation. Informal meetings and breakout spaces are key in modern day working environments and was an important factor in Multivac’s vision.

Additional Project Images

Do you have a similar project you need help with?

Feel free to call our team on 01793 845183

    How can we help?


    Simply send us a message and we will be in contact